Receptuur & copy
Kanzi® appels
Studio M
In opdracht van Studio M ontwikkelden we receptuur voor Kanzi appels. Ook werkten we mee aan de receptvideo’s.
In opdracht van Studio M ontwikkelden we receptuur voor Kanzi appels. Ook werkten we mee aan de receptvideo’s.
Vijfmaal per jaar geeft Sligro het magazine Exclusief uit. Eke ontwikkelde de uitdagende receptuur voor professionele koks en nam de foodstyling voor zijn rekening.
Voor het weekblad Vriendin schreef Eke recepten en deed hij de foodstyling voor fotografie. Recepten voor Vriendin zijn makkelijk te maken, maar altijd verrassend.
Al meer dan tien jaar werkt Eke als receptonwikkelaar, schrijver en foodstylist voor dit populaire culinaire tijdschrift. Eke heeft regelmatig een eigen rubriek in het blad, waarin het gaat om kooktechnieken en achtergronden van het koken.
Een pizza er op de foto zo aantrekkelijk mogelijk uit laten zien, is een kunst op zich. Smeuïge kaas, krokante korst en smakelijke topping: Eke weet iedere pizzalover te verleiden.
Voor verschillende supermarktmagazines ontwikkelde Eke recepten en deed hij de foodstyling.
Voor verschillende supermarktmagazines ontwikkelde Eke recepten en deed hij de foodstyling.
Voor Wijnhandel Smit schreef Annemarie webteksten, brochures en persberichten.
In opdracht van Head Office interviewde Annemarie chefs voor het magazine van autofabrikant Lexus.